Tilmeld dig til vores SMS-Service

Her har du mulighed for, at tilmelde dig til Sørby Kirkerup vandværks SMS-Service, når du er tilmeldt sender vi en SMS direkte til dig, hvis der er forstyrrelser i vandforsyningen på din vej eller i dit område.

Tilmeld

Det er muligt at være tilmeldt på flere adresser. Det kan fx. være relevant, hvis du ejer en adresse hvor du ikke selv bor. Så kan du tilmelde dit nummer på den pågældende adresse.

Du gør følgende:
Skriv en email til:vandvaerket@mail.dk angiv dit navn, din adresse og, naturligvis dit telefonnr så bliver du tilmeldt vores SMS-Service.
Når du tilmelder dig giver du Sørby-Kirkerup vandværk tilladelse til at benytte dine personlige oplysninger i vores SMS-Service.
(Se evt. Behandling af personoplysninger herunder.)

Afmeld

Hvis du ikke ønsker at modtage en SMS til en eller flere af dine mobiltelefoner ved driftsforstyrrelser, kan du undgå det ved at afmelde disse via en email.

Du gør følgende:
Skriv en email til: vandvaerket@mail.dk skriv dit telefonnr og send din afmelding, så bliver du afmeldt vores SMS-Service.

Behandling af personoplysninger

De oplysninger, du giver os i forbindelse med oprettelse i vores SMS-Service, bliver kun anvendt i forbindelse med vores SMS-Service og bliver ikke videregivet til tredjepart.